CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

21 Νοε 2008




τωρα λοιπον που βγηκα απο την μικρη καταθλιψη που με βαραινε μπορω να πω οτι επεσα στα μαλακα...πονοκεφαλος ψιλομπουκωμα λιγα δεκατα, ε τα συνιθισμενα του καιρου.
τελικα αν και δεν αξιζει να στεναχωριεσαι για τιποτε αλλο, παρα μονο για την υγεια σου, οι ανθρωποι καταφερνουν να σε κανουν κουβαρι απλα γιατι δεν εχουν να γεμισουν κατι αλλο την ζωη τους.και οσο εσυ παλευεις να ανεβεις απο τον πατο που εχεις πιασει ερχονται οι αλλοι..οι ξενοι ενας εφραιμ (που αντι να καθεται στην μονη του και προσευχεται στον Θεο ,οπως ειχε επιλεξει, φανταζομαι με δικη του βουληση, κοιταει να αγορασει λιμνες και χωραφια)..ενα βγενοπουλος(που απο το πουθενα ξεπηδησε και κοντευει να παρει ολη την Ελλαδα)..ενασ καραμανλης (που δεν μπορει να τα βγαλει περα με την δικη του ζωη αλλα κοιταει να κανει κουμαντο στην δικη μας) και αναρωτιεμαι τι στο δια...ολο να παρω και τι να αφησω ..απο που να κρατηθω εγω που ειμαι στην γενια των 700 και θελω να κανω οικογενια να μεγαλωσω παιδια ..και που να τα φερω στον κοσμο...σε ποιο κοσμο?????τι σας λεω τωρα θα μου πειτε ..κι εχετε δικιο απλα μου βγηκαν και σας τα λεω απλα εχω βαρεθει απο παντου να με κοροιδευουν μποστα στα μουτρα μου και να πρεπει να ανεχομαι οτι γινεται χωρις να μπορω να κανω κατι
σας φιλω γλυκα σε ολους

10 τριανταφυλλακια:

Skouliki είπε...

να κρατηθεις απο τους ανθρωπους που σε αγαπανω και απο τα ονειρα σου ..διοτι εσυ εχεις την δυναμη να τους "χεσεις" ολους


σημ .με συγχωρεις για την κακια λεξη

:)

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ και επαυξάνω με το σκουλίκι.
Και δεν υπάρχουν κακές λέξεις, κακές σκέψεις υπάρχουν. Εγώ θα σου έλεγα να τους γ.......ς όλους και να τους γράψεις εκει που δεν πιάνει μελάνι!
Άντε τώρα γιατί τσαντίστηκα, γιατί ξέρω με ποιούς τα έχεις και τι σου συμβαίνει.
Έχεις ανθρώπους που μπορείς να στηριχτείς και πάνω από όλα έχεις τον εαυτό σου, την αξιοπρέπεια σου και τον αυτοσεβασμό σου.

Γι'αυτό χάθηκες και δεν έχεις πάρει ούτε ένα τηλέφωνο;
Ξεκόλα και προχώρα, μην έρθω και σου πιάσω την κοκινοπορτοκαλιμπορντοροδοσκατουλί τούφα από τα μαλλιά σου και στην ξεριζώσω.... και να δω τι θα έχεις να βάφεις μετά για να καλύψεις την ξανθιά ρίζα!

Σε αγαπώ πολύ

Υ.Γ Τα βιντεάκια τα μάθαμε καλά ε;

ioannis_the_great είπε...

Καλημέρα . Μα γιατί ασχολείσαι με τέτοια θέματα . Και μόνο στην αναφορά του ονόματος θα με έπιανε κάτι.
Μην μασάς

venceremos είπε...

οι ανθρωποι σε κανουν κουβαρι γιατι εσυ τους το επιτρεπεις!!! σ κεψου .εχεις την δυναμη να μην το επιτρεπεις. βρες την!!!
φιλια καρυστινα

Ανώνυμος είπε...

Τι γίνεται ρε κοπελιά; Που έχεις εξαφανιστεί; Για σκάσε μύτη λίγο έξω από το καβούκι και απάντα και σε κανένα μήνυμα...

neni είπε...

Είσαι καλά γλυκιά μου;

Καλημέρα και φιλί γλυκό.

sweet rose είπε...

kalispera ki euxaristw olous gia ta minimata
simera itan to apokorifwma tis ypothesis ekei pou nomiza oti eixa iremisei kai ola pigainoun kala
stin douleia egine tis poutanas (sugnwmi gia tin lexi alla kaluteri den uparxei gia na ekfrastw)
plakwthika me mia trelli sunadelfo..alla entaxei me auti koutsa strava tha vgei to programma pali..to xeirotero einai oti egine xamos me tin proistameni mou..kath oti zugos tin adikia den sikwnw re paidi mou ..mou gyrnane ta muala anapoda ..irthe odieuthintis katw eutixws iremos autos milisame ola kala..fusika gia ligo giati twra xekinaei polemos me tin proistameni
sorry pou sas zalisa tha poume suntoma filakia polla se olous

kikop80 είπε...

Καλησπέρα κι από 'μένα!
Μη μασάς! θα εκπλαγείς όταν ανακαλύψεις πόση δύναμη έχεις! Και αυτό που κάνεις και δε σηκώνεις την αδικία δείχνει τη δύναμή σου!
Σκέψου το αυτό και συνειδητοποίησέ το!
Και μίλησε της στα ίσα της βλακοπροϊσταμένης!
XE!
Καλώς σε βρήκα!

ΥΓ

Η ιστορία που είχες γράψει σε άλλη ανάρτηση είναι φοβερά συνταρακτική!

pirios είπε...

Αν κατάλαβα καλά είσαι νοσοκόμα και για τους Εφρέμ και τους άλλους μην σκωτείζεσε αν πέσουν στα χέρια σου τότε βγάλε όλα τα αποθημένα σου

sweet rose είπε...

pirios μου καλως ηλθες δεν ειμαι νοσοκομα μια απλη ιδ. υπαλληλος ειμαι που παλευω οπως οι περισσοτεροι
kikop80 καλωσ ηλθες κι εσυ προσπαθω και νομιζω οτι κατι καταφερνω τωρα
το σιγουρο ειναι οτι αυτα που μου ανηκουν θα τα παρω ;)
filia